Yhteistyö

Yhteistyö

Akateemisen kyykän MM-kilpailut on yksi Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista, johon saapuu tuhansia opiskelijoita eri puolilta Suomea mittelemään perisuomalaisessa urheilulajissa - kyykässä!

Akateemisen kyykän MM-kilpailut on erinomainen tilaisuus saada yrityksellesi näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa ja luoda kontakteja tulevaisuuden työntekijöihin. Tapahtumassa on mahdollista toteuttaa perinteisten logo- ja banderollimainosten ohella myös ne villeimmät ideat, joiden avulla yrityksesi on aina halunnut saada näkyvyyttä! Mikäli teillä ei ole valmista ideaa, voimme auttaa ideoinnissa ja toteuttaa kanssanne ennennäkemättömän kampanjan. Tarjoamme myös aikaa festarialueen keskellä sijaitsevalta pääkentältä ennen finaalipelejä, joka on erinomainen tilaisuus järjestää taatusti mieleenpainuva tempaus.

Mikäli yritystänne kiinnostaa myös tutustua tarkemmin tuohon paljon puhuttuun urheilulajiin ja päästä itse pelaamaan, niin Firmakyykkä voi olla juuri teitä varten. Tapahtuma sopii esimerkiksi firman tyky-päivän aktiviteetiksi.

Ota rohkeasti yhteyttä yhteistyo@kyykka.fi, niin rakennetaan yhdessä juuri teidän näköisenne paketti!