Liput Ja Sarjat

Liput Ja Sarjat

Yleinen sarja / 4 pelaajaa

Yleisessä sarjassa kaikenkarvaiset pelaajat pääsevät tavoittelemaan Akateemisen kyykän maailmanmestarin titteliä. Sarjaan voivat ilmoittautua joukkueet riippumatta sukupuolesta, opinalasta, kielitaidoista tai kyykkätaituruudesta.

Naisten sarja / 4 naispelaajaa

Mikäli joukkueenne koostuu vain naisista, voi tämä sarja olla oikea paikka teille! Tässä sarjassa eivät miehet ole tiellä, kun naiset mittelevät keskenään. Naisten sarjan pelit myös alkavat myöhemmin kuin yleisen sarjan pelit, joten saatte nukkua pitempään ;)

Prosarja / 4 tasokasta pelaaja

Prosarjassa tuomarit ovat kokeneita, alkulohkoissa tuplasti enemmän pelejä ja kentät tasalaatuisia sekä lähellä kisakeskusta. Lisäksi joukkueet esitellään toisilleen sekä kyykkäyleisölle nettisivuilla ja somessa. Prosarjaan kutsutaan edellisen vuoden parhaat joukkueet, mutta sinäkin voit päästä joukkueesi kanssa mukaan täyttämällä hakemuksen! Hakemusten joukosta valitsemme kyvykkäimmät ja innokkaimmat joukkueet haastamaan parhaista parhaat.

I speak English / 4 English speaking players

I speak English series is customized mainly for the exchange students but also for other internationally minded people. All the games are judged in English. More information and the sign-up link is found here.