Liput Ja Sarjat

Liput Ja Sarjat

Yleinen sarja 55e / 4 pelaajaa

Yleisessä sarjassa kaiken karvaiset pelaajat pääsevät tavoittelemaan Akateemisen kyykän maailmanmestarin titteliä. Sarjaan voivat ilmoittautua joukkueet riippumatta sukupuolesta, opinalasta, kielellisistä taidoista tai kyykkätaituruudesta.

Naisten sarja 55e / 4 naispelaajaa

Mikäli joukkueenne koostuu vain naisista, voi naisten sarja olla oikea paikka teille! Tässä sarjassa naiset mittelevät keskenään, eivätkä miehet ole tiellä. Naisten sarjan pelit myös alkavat myöhempään kuin yleisen sarjan pelit, joten saatte nukkua pitempään.

Prosarja 55e / 4 tasokasta pelaaja

Prosarjassa tuomarit ovat lähtökohtaisesti kokeneita, alkulohkoissa on tuplasti enemmän pelejä, joukkueiden esittelyt julkaistaan nettisivuilla ja kentät ovat tasalaatuisia sekä lähellä kisakeskusta. Prosarjaan kutsutaan edellisen vuoden parhaat joukkueet, mutta sinäkin voit päästä mukaan täyttämällä hakemuksen! Hakemusten joukosta valitsemme kyvykkäimmät ja innokkaimmat joukkueet haastamaan parhaista parhaat.

Tänä vuonna Prossa pelaavat:

Ykkösketju (lappeen Ranta)

Skepparklubben (Lappeeranta)

#mik_nightline (Tampere)

Kolmeseiska (Turku)

ADS (Turku)

anaalivandaalit (Tampere)

Joensuun Metsäylioppilaat (Joensuu)

anaalivandaalittaret (Hervanta)

Susirajan Legenda feat. OAMK PJ:t (Oulu / Nurmes)

Tekninen Oireyhtymä (Oulu)

SuppoHauet (Oulu-Kuusaniemi-Iso)

aim (saksa on paska maa)

TAKS (Tampere)

Wilttiketju (Hervanta)

DDRNV  Schöne Mädchen (Tampere)

Tekniikan Ihmelapaset (Oulu)

I speak English 55e / 4 English speaking players

I speak English series is mainly for exhange students and other internationally minded people. All the games are judged in English.  More information and the sign-up link is found here.

Lippukauppa

Akateemisen kyykän MM-kilpailujen ilmoittautuminen alkaa tällä viikolla! Lauantaina 1.12. klo 12:00 alkaen voit lunastaa itsellesi joukkuepaikan oheisen linkin takaa. Muista rekisteröityä bailataan.fi -sivustolla jo ennen myynnin alkamista, lisätietoja alla ja linkin takana. Linkki kauppaan.

Samalla kaupassa alkaa myös jatkolippujen myynti, jatkojen tapahtumat:
Ravintolamaailma, jossa huikea Alex Mattson tanssittaa jatkokansaa.
Union, jossa Suomen kovin räp-duo Lyömättömät viihdyttää freestyle-räpillä.

Lisätietoa kaupasta

Bailataan.fi on Suomen suosituin opiskelijoiden tapahtumakalenteri ja lipunmyyntikanava. Palvelua käyttävät yli 100 000 opiskelijaa ja sadat ainejärjestöt sekä tapahtumajärjestäjät ympäri Suomea. Nettisivujen sekä Android ja iOS -sovellusten kautta voit ostaa tapahtumalippuja missä ja milloin vain. Maksaminen onnistuu MobilePayllä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Visa Electron, Visa Credit/Debit, Maestro ja Mastercard Credit/Debit).

Bailataan-palvelusta voit ostaa liput helposti, vaikka kotisohvalta käsin! Ostamasi liput löytyvät aina puhelimestasi - Bailataan-palvelun lompakosta tai sähköpostilinkin kautta. Ennen lippujen ostamista sinun täytyy luoda itsellesi Bailataan-tunnus. Palvelu pyytää sinua kirjautumaan sisään tai luomaan tunnuksen, jos yrität ostaa jotakin. Palveluun rekisteröinti toimii joko Facebook-tunnuksilla tai sähköpostilla. Otathan rekisteröidessäsi huomioon, että saat sähköpostiisi tilausvahvistuksesi ja kuittisi, sekä mahdollisesti tärkeää tietoa tapahtumiin liittyen.

Ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen pystyt ostamaan lippuja ja hoitamaan ilmoittautumisia muutamassa sekunnissa. Varatessasi lippuja ja tuotteita, ne pysyvät varattuina 25min ajan.

Saapuessasi tapahtumaan ja lippujen tarkastukseen, kannattaa ottaa mobiililiput valmiiksi esille, jotta lippujen tarkastus olisi nopeaa ja sujuvaa. Liput käytetään lipuntarkastajan toimesta.

Palvelu toimii suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Ohessa vielä usein kysyttyjä kysymyksiä palvelun käytöstä:
Suomi: https://bailataan.fi/help
Englanti: https://bailataan.fi/en/help
Ruotsi: https://bailataan.fi/sv/help