Talkoisiin

Talkoisiin

Kiinnostaako kyykkä, mutta karttu ei lennä? Onko kentän paras paikka sen reunassa nauttien talvipäivästä? Onko mieluisampaa nauttia osa tapahtumasta sen kulissien takana ja ansaita palkkio aherruksesta?

Etsimme tekijöitä kyykkätuomareiksi, järjestyksenvalvojiksi ja talkootyöntekijöiksi. Riippumatta roolistasi saat kuitenkin automaattisesti:

  • Kolme haalarimerkkiä (tapahtuma-, jatko- sekä talkoomerkki)
  • Ruokaa kyykkäpäivänä
  • Lipun jatkoille
  • Kutsun palkkiosaunalle, jossa ruoka ja juoma eivät lopu ja sinusta pidetään hyvää huolta :)
  • Huikean mukavan päivän, sillä tapahtuman tekemisen on tarkoitus olla sinulle upea elämys!

Älä turhaan murehdi osaamistasi, sillä koulutamme sinut tarpeen mukaan. Tuomarit saavat tuomarikoulutuksen, jossa noin tunnissa opit oleelliset akateemisen kyykän säännöt ja salat. Tuomarikoulutukset järjestetään tammikuussa ja nyt ensimmäistä kertaa järjestämme Hervannan kampuksen koulutusten lisäksi ainakin yhden tuomarikoulutuksen myös keskustakampuksella! Talkootyöntekijöitä opastamme kädestä pitäen ennen tapahtumaa. Järjestyksenvalvojille järjestetään koulutus, jossa voi hankkia jv-kortin. 

Älä siis aikaile vaan tee päiväsi paras päätös ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Tuomari- ja talkoolaisilmo:
https://forms.gle/ep9eBhnyMwJVchLo8

Järjestyksenvalvojailmo ja lisätietoa:
https://forms.gle/2CzWvYFavvjD2jKS6
 
Jos sinulla on jotain kysyttävää tuomarointiin tai talkootehtäviin liittyen, ota yhteyttä paatuomarit@kyykka.fi. Vastaavasti voit ottaa lähettää järjestyksenvalvontaan liittyvät kysymykset osoitteeseen turva@kyykka.fi.