Talkoisiin / Volunteering

Talkoisiin / Volunteering

Kiinnostaako kyykkä, mutta karttu ei lennä? Onko kentän paras paikka sen reunassa nauttien talvipäivästä? Onko mieluisampaa nauttia osa tapahtumasta sen kulissien takana ja ansaita palkkio aherruksesta?

Talkoolaisena saat aitiopaikan Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin, ja pääset nauttimaan talviurheilujuhlan huumasta aivan tapahtuman ytimestä! Kaikille talkoolaisille on varattu tapahtumahaalarimerkki, talkoomerkki sekä jatkolippu Kyykän virallisille jatkoille ja järjestyksenvalvojille on lisäksi luvassa ilmainen JV-kurssi. Eikä siinä vielä kaikki, jokainen talkoolainen pääsee myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana järjestettävälle nakkipalkkiosaunalle, missä ruoka ja juoma eivät kesken lopu!

Akateemisen Kyykän MM-kilpailuiden 2023 talkoohaku on auki! Talkoolaisten into yllätti tekijät ja yleistalkoolaisten sekä järjestyksenvalvojien talkoopaikat ovat jo täyttyneet. Kyykkätuomariksi voit ilmoittautua tämän linkin kautta. Alta voit lukea lisää eri talkootehtävistä ja talkoolaisten eduista

Tuomarointi

Akateemisen kyykän MM-kilpailuissa tuomarina toimiminen ei vaadi kokemusta kyykän pelaamisesta tai tuomaroinnista. Järjestämme noin tunnin mittaiset koulutukset tammikuussa Hervannassa sekä kysynnän mukaan mahdollisesti myös keskustakampuksella ja TAMK:in kampuksella.

Tuomaroitavia sarjoja ovat yleinen sarja ja Prosarja. Tuomarointikieli on pääsääntöisesti suomi. Kuitenkin on mahdollista, että joissain peleissä on kansainvälisiä opiskelijoita, jolloin tuomarointikielenä on englanti. Tuomareilla on oltava käytössä älypuhelin tuloksien kirjaamista varten.

Lisätietoja tuomaroinnista saat osoitteesta paatuomarit@kyykka.fi 

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojana toimiminen vaatii jv-kortin, joka on voimassa vähintään 11.2.2023 saakka. Jos sinulla ei ole korttia, ilmainen, viikon mittainen järjestyksenvalvojakoulutus järjestetään ilmoittautuneille tammikuun alussa. Mikäli korttisi on vanhentumassa, järjestämme myös ilmaisen, päivän mittaisen kertauskurssin! Kurssien tarkat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. Kursseilla on läsnäolopakko. 

Lisätietoja järjestyksenvalvonnasta saat osoitteesta turva@kyykka.fi

Yleistalkoilu

Yleisiä talkoohommia on sekä perjantaina 10.2. että lauantaina 11.2. Talkoohommiin voi kuulua esimerkiksi pelialueiden ja sisätilojen valmistelua ennen kyykkää tai tapahtuma-alueen siistimistä kyykän aikana. Hommiin annetaan ohjeet saavuttaessa paikalle.

Lisätietoja yleisistä talkoohommista osoitteesta paatuomarit@kyykka.fi

//

Unfortunately, volunteering as a referee or as a security person requires fluent Finnish skills. If you want to participate as a general volunteer, send an e-mail to the address below to let us know you are interested in volunteering, and we will be in contact with you. Our need for general volunteers is limited, so be quick!

You can send all questions via e-mail to paatuomarit@kyykka.fi