Talkoisiin

Talkoisiin

Kiinnostaako kyykkä, mutta karttu ei lennä? Onko kentän paras paikka sen reunassa nauttien talvipäivästä? Onko mieluisampaa nauttia osa tapahtumasta sen kulissien takana ja ansaita palkkio aherruksesta?

Etsimme tekijöitä kyykkätuomareiksi, järjestyksenvalvojiksi ja talkootyöntekijöiksi. Riippumatta roolistasi saat:

  • Kolme haalarimerkkiä (tapahtuma-, jatko- sekä talkoomerkki)
  • Ruokaa ja lämpimän taukotilan kyykkäpäivänä
  • Lipun jatkoille
  • Kutsun palkkiosaunalle, jossa ruoka ja juoma eivät lopu ja sinusta pidetään hyvää huolta :)
  • Huikean mukavan päivän, sillä tapahtuman tekemisen on tarkoitus olla sinulle upea elämys!

Älä turhaan murehdi osaamistasi, sillä koulutamme sinut tarpeen mukaan. Tuomarit saavat tuomarikoulutuksen, jossa noin tunnissa opit oleelliset akateemisen kyykän säännöt ja salat. Tuomarikoulutukset järjestetään tammikuussa ja nyt ensimmäistä kertaa järjestämme Hervannan kampuksen koulutusten lisäksi ainakin yhden tuomarikoulutuksen myös keskustakampuksella! Talkootyöntekijöitä opastamme kädestä pitäen ennen tapahtumaa. Järjestyksenvalvojille järjestetään koulutus, jossa voi hankkia jv-kortin. 

Kevään 2021 talkoolais- ja jv-ilmoittautumiset julkaistaan myöhemmin syksyllä - pysy kartalla viimeisimmistä päivityksistä seuraamalla meitä facebookissa ja instagramissa
 
Jos sinulla on jotain kysyttävää tuomarointiin tai talkootehtäviin liittyen, ota yhteyttä paatuomarit@kyykka.fi. Vastaavasti voit ottaa lähettää järjestyksenvalvontaan liittyvät kysymykset osoitteeseen turva@kyykka.fi.