Talkoisiin

Talkoisiin

Kiinnostaako kyykkä, mutta karttu ei lennä? Onko kentän paras paikka sen reunassa nauttien talvipäivästä? Vai onko viihtyisämpää nauttia osa tapahtumasta sen kulissien takana ja ansaita palkkio aherruksesta?

Lähde tekemään Akateemisen kyykän MM-kilpailuja, jossa voit kokea kampuksen suurimman tapahtuman kauneuden! Etsimme tekijöitä kyykkätuomareiksi, järjestyksenvalvojiksi ja talkootyöntekijöiksi. Riippumatta roolistasi saat tietenkin automaattisesti:

  • Kutsun palkkiosaunalle, jossa ruoka ja juoma eivät lopu, ja sinusta pidetään hyvää huolta
  • Lipun kyykän jatkoille
  • Kolme haalarimerkkiä (tapahtuma, jatkot sekä talkootyöntekijöiden oma merkki)
  • Ruokaa kyykkäpäivänä
  • Huikean mukavan päivän, sillä tapahtuman tekemisen on tarkoitus olla sinulle upea elämys!

Älä turhaan murehdi osaamistasi, koska koulutamme sinut tarpeen mukaan. Tuomarit saavat tuomarikoulutuksen, jossa noin tunnissa opit oleelliset kyykän säännöt ja salat. Talkootyöntekijöitä opastamme kädestä pitäen ennen tapahtumaa. Ja järjestyksenvalvojille järjestetään tarvittaessa koulutus, jossa voi hankkia itselleen jv-kortin. Älä siis aikaile vaan tee päiväsi paras päätös ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Tuomari ja talkootekemisestä kiinnostuneet voivat suunnata seuraavaan lomakkeeseen:

https://goo.gl/forms/jE95nIbx7G9oo1172

Jos järjestyksenvalvonta kiinnostaa, toimi seuraavasti:

Koulutus on maksuton ja sen käytyäsi sitoudut toimimaan järjestyksenvalvoja Akateemisen Kyykän MM-kilpailuissa 9.2.2019.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuomarointiin tai talkootehtäviin, ota yhteyttä paatuomarit@kyykka.fi. Vastaavasti voit ottaa lähettää järjestyksenvalvontaan liittyvät asiat osoitteeseen turva@kyykka.fi.