Talkoohaku vuoden 2022 kyykkään on auki!

Nyt nopeasti liikkeelle, sillä vuoden 2022 Akateemisen Kyykän MM-kilpailujen talkoohaku on auennut! We are searching for volunteers!

Talkoohaku vuoden 2022 kyykkään on auki!

Nyt nopeasti liikkeelle, sillä vuoden 2022 Akateemisen Kyykän MM-kilpailujen talkoohaku on auennut! Saman lomakkeen kautta pystyt ilmoittautumaan joko kyykkätuomariksi, järjestyksenvalvojaksi tai yleistalkoolaiseksi. Lisätietoja talkoolaiseksi -sivulta!

Talkoolaisena saat aitiopaikan Akateemisen Kyykän MM-kilpailuihin, ja pääset nauttimaan talviurheilujuhlan huumasta aivan tapahtuman ytimestä! Kaikille talkoolaisille on varattu lippu Kyykän virallisille jatkoille, ja järjestyksenvalvojille on luvassa ilmainen JV-kurssi. Eikä siinä vielä kaikki, jokainen talkoolainen pääsee myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana järjestettävälle nakkipalkkiosaunalle, missä ruoka ja juoma ei lopu!

Tänä vuonna ei järjestetä erillistä englanninkielistä sarjaa, joten kyykkätuomareiden tulee pystyä tarvittaessa selittämään pelin säännöt myös englanniksi. Tähän saatte tarvittaessa tukea tapahtuman järjestäjiltä.

Älä siis mieti vaan toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan tekemään kyykkää tästä linkistä!


We are searching for volunteers! Unfortunately this year we are not organizing a separate English tournament, so all volunteers are required to speak finnish on a fluent level.