Kisapäivän oheispalvelut

Kisapäivän oheispalvelut

KAMPUSVIIHDE

Päivään kuuluu muutakin kuin pelaaminen. Päätalon ja Kampusareenan välissä sijaitsevalle keskusalueelle kannattaa tulla nauttimaan saunasta, paljusta ja hyvästä meiningistä. Keskusalueelta löytyy myös Academic Workin piste sekä Kampusareenan vierestä TEK Lounge, jossa kisakansa pääsee levähtämään.

Lisäksi kisakeskuksen läheisyydestä, Kampusareenan 1. kerroksesta löytyy Suomen punaisen ristin pitämä kondomiajokortin suorituspiste. 

HUOM! Omat juomat ovat kiellettyjä sisätiloissa!

RUOKAA

Pelaajille hernekeittoa tarjoilevat Juvenes-ravintoloiden Newton (11:00 - 15:30) Konetalossa sekä Sodexon ravintola Hertsi (11:00 - 14:30) Tietotalossa. Näistä ravintoloista saat ruokaa pelaajille jaetulla ruokakupongilla. Sijainnit näkyvät myös kenttäkartassa.

Muuta kyykkäkansaa palvelee Fazer Amican Reaktori Kampusareenan 2. kerroksessa, josta saa opiskelijahintaista ruokaa Kelan myöntämillä opiskelijakorteilla kello 11:00 - 14:45. Lisäksi Kampusareenalla sijaitseva Taco House palvelee kello 11:00 eteenpäin aina kello 18:00 asti. Myös Academic Work -kentän lähettyvillä olevalta grilliltä saa rasvapitoisempaa nautittavaa. Grilli palvelee asiakkaita koko päivän. Käteinen helpottaa asiointia huomattavasti. HUOM! Omat juomat ja ruuat ovat kiellettyjä ravintoloiden alueella!

LÖYTÖTAVARAT

Kisapäivän aikana löytötavaroita voi tiedustella Kisatoimistosta, jonne löytyneet tavarat tulee myös palauttaa. Kisojen jälkeen löytötavaroita voi tiedustella TEA-clubilta: joko suoraan kerhohuoneelta (SA034) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kyykka.fi. Arvokkaammat löytötavarat toimitetaan Pirkanmaan löytötavaratoimistoon kisojen jälkeen.

KISATOIMISTO

Kisatoimisto sijaitsee Kampusareenan 1. kerroksessa ja on avoinna jo kisoja edeltävänä päivänä kello 18:00 - 20:00 sekä kisapäivänä avoinna kello 7:00 - 20:00. Ongelmatilanteissa tavoitat kisatoimiston puhelinnumerosta 045 51147700.

TEEKKARISAUNA

Teekkarisauna Mörrimöykky lämpiää tänäkin vuonna aikavälillä 12:00 - 16:00. Miesten saunavuoro on kello 12:00 - 13:00, yleinen vuoro kello 13:00 - 15:00 ja naisten vuoro kello 15:00 - 16:00. Teekkarisauna on osoitteessa Tekniikankatu 9 ja näkyy myös kenttäkartan vasemmassa laidassa.

ENSIAPU

Päivän aikana voi sattua ja tapahtua. Pienemmät ja keskisuuret haaverit hoitaa SPR:n ensiapu, joka päivystää koko kisapäivän Rakennustalon aulassa (kartassa valkoinen risti punaisella pohjalla). Kisa-alueella kiertää myös SPR:n ensiapuryhmiä selkeästi tunnistettavissa punavalkoisissa liiveissä.

KOTIINVIEMISIÄ

Kisatoimistosta löytyy myyntipiste, josta voi ostaa muistoksi virallisen Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden merkin. Merkin hinta on 3 €, minkä lisäksi myynnissä on myös aikaisempien vuosien merkkejä hintaan 1 € / kpl.

Updater (Installer only): * WinGup (for Notepad++) v5.1