Kyykkääjät, tärkeää lisätietoa!

Tässä vähän lisäinfoa tilattujen tuotteiden noudosta ja muusta. Osio 1 koskee vain oheistuotteita eli kyykkä- tai jatkomerkkejä ostaneita ja osio 2 joukkuepaikan ostaneita. Osio 3 koskee kaikkia jatkobileisiin osallistuvia. Lisäksi lopussa kilpailu, josta voit voittaa ilmaisen joukkuepaikan yleiseen sarjaan Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin 2018!

Onnea taistoihin kaikille pelaajille!

Osio 1: Oheistuotteet

Verkkokaupasta tilatut oheistuotteet on pakattu kirjekuoriin, ja ne tulee noutaa kisatoimistosta (Kampusareenan 1. kerros, TTY:n kampus, Kisakeskuksen vieressä, kartalla: http://www.kyykka.fi/kenttakartta) joko perjantaina 10.2. klo 18-20 tai lauantaina VIIMEISTÄÄN klo 16:00. Lauantaina kisatoimisto aukeaa jo klo 07:00.

Jos tilattuja oheistuotteita ei ole noudettu lauantaina klo 16:00 mennessä, siirtyvät tuotteet takaisin myyntiin eikä tilaaja saa niistä korvausta. Ole siis ajoissa! Jos et pysty noutamaan tilaamiasi tuotteita ajoissa, ota mahdollisimman pian yhteyttä info@kyykka.fi tai kisapäivänä soittamalla kisatoimistoon +358 45 114 7700 (emme ehdi lukea sähköposteja tuolloin), niin voimme sopia erillisestä hakuajasta. Tilattuja tuotteita EI TOIMITETA postitse!

Osio 2: Joukkuepaikan ostaneet

Tarkistakaa heti, että joukkuetietonne pitävät paikkaansa Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden kaupassa osoitteessa https://teaclub.fi/kauppa/ kirjautumalla sisälle. Huomatkaa, että 6.2. jälkeen tehdyt joukkueen nimen taikka pelaajien tietojen muutokset jäävät huomioimatta.

Joukkuekuoret ovat saatavilla kisatoimistosta (Kampusareenan 1.kerros, TTY:n kampus, Kisakeskuksen vieressä, kartalla: http://www.kyykka.fi/kenttakartta) jo perjantaina 10.2. klo 18-20 ja suosittelemmekin noutoa tuolla välillä lauantain ruuhkien helpottamiseksi ja jonottamisen minimoimiseksi. Kuorista löytyvät kaikki joukkueellenne tarpeelliset tiedot (aikataulu, säännöt, kisakartta, 4kpl tapahtuman haalarimerkkejä) sekä mahdollisesti tilaamanne lisä- ja/tai jatkohaalarimerkit.

Joukkuekuoret pitää noutaa lauantaina VIIMEISTÄÄN 30 min ennen joukkueen ensimmäisen lohkon alkua. Käytännössä yleisessä sarjassa viimeinen hakuaika on siis 08:30 ja naisten- sekä PRO-sarjassa 11:30. Tämän jälkeen kuoret siirtyvät takaisin yleiseen myyntiin, jotta kaikki lohkot olisivat täynnä ja pelaajat pääsisivät nauttimaan kunnon peleistä. Noutamattomista ja yleiseen myyntiin siirtyneistä joukkuepaikoista ei saa korvausta, joten haettehan joukkuekuoren ajoissa - mieluiten jo perjantaina!

Kampuksen kolme ravintolaa ovat auki tapahtumapäivänä klo 11:00-15:00. Tarkistathan joukkueelle jaetusta läystäkkeestä ravintoloiden tarkemmat aukioloajat. Pelitauoilla voi olla ruuhkaista, jolloin kannattaa varautua jonottamaan. Varsinkin naisten sarjassa pelaavien kannattaa ajoittaa ruokailu jo ennen omien peliensä alkamista.

Huomioi, että heittäjällä on KAIKKI vastuu heitoistaan ja niiden mahdollisesti aiheuttamista henkilö- ja materiaalivahingoista! Varmistu siis ennen heittoa siitä, että kaikkien paikalla olevien huomio kiinnittyy heittoon mahdollisten vaaratilanteiden välttämiseksi. Jos kuitenkin sattuu käymään huonosti ja joku loukkaantuu, niin SPR:n päivystyspiste (Rakennustalon ala-aulassa, TTY:n kampus, valko-punainen risti tuomaritoimiston vieressä kartalla: http://www.kyykka.fi/kenttakartta) auttaa tarvittaessa. Vakavien loukkaantumisten tapauksessa ota heti yhteys yleiseen hätänumeroon 112, jonka jälkeen ilmoita asiasta vielä järjestyksenvalvojille tai kisatoimistoon. Materiaalivahinkojen tapauksissa ota heti yhteys kisatoimistoon soittamalla.

Pyri pelaamaan pelit reippaasti, jotta aikataulut eivät turhaan veny. Reagoi myös pelissä tapahtuvaan viivästymiseen huomauttamalla asiasta tuomarille. Tuomariongelmien suhteen ota yhteyttä kisatoimistoon soittamalla. Rikki menneet tuomarit vaihdetaan tarvittaessa.

Loppuhuomautuksena vielä, että paikalle saapuvat bussit kannattaa tyhjentää Hermiankadun pysäkeille (kenttäkartalla kenttien 78 ja 107 vieressä, kartalla: http://www.kyykka.fi/kenttakartta), sillä koko kampusalue on suljettu autoilta! Ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä info@kyykka.fi tai kisapäivänä soittamalla kisatoimistoon +358 45 114 7700 (emme ehdi lukea sähköposteja tuolloin).

Osio 3: Jatkobileisiin osallistuvat

Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa (Hatanpään Valtatie 1) ja Club Hehkussa (Puutarhakatu 21) järjestettäviin jatkobileisiin pääsevät nopeimmat ilmaisella bussikyydillä. Bussikuljetus lähtee TTY:n kampukselta Sähkötalon ja Tietotalon välistä heti yleisen sarjan mestaruuden ratkettua. Molemmissa jatkopaikoissa ovet aukeavat jo klo 21:00. Ravintolamaailman ja Club Hehkun jatkoille ennakkolippuna toimii kyykän kaupasta ostettu jatkohaalarimerkki. Jatkojen haalarimerkit ovat erilaiset, joten pidä huoli, että yrität sisään juuri siihen yökerhoon, minne olet lipun ostanut!

Ravintolamaailman jatkoilla käytössä on kaksi sisäänkäyntiä ja narikkaa. Pääovi pysyy auki koko jatkojen ajan. Toinen sisäänkäynti (pääovesta oikealle) on varattu ainoastaan ennakkolipun ostaneille ja palvelee siihen saakka, kunnes ravintolan varaama ylimääräinen narikka täyttyy. Saavu siis ajoissa päästäksesi sisään sujuvimmin!

Club Hehkuun ennakkolipun ostaneet pääsevät sisään omasta jonostaan klo 23 asti. Molemmille jatkoille voit kuitenkin vielä päästä sisälle ilman ennakkolippua jonottamalla ja maksamalla 10 euron sisäänpääsymaksun. Huomaathan, että tällöin et saa jatkojen haalarimerkkiä.

Jätä ylimääräiset reput ja laukut majoitukseen, sillä ne hidastavat narikan toimintaa. Mukaan tulee varata vähintään narikkamaksun (3 euroa) verran KÄTEISTÄ, sillä narikassa eivät kortit toimi! Käteinen nopeuttaa myös baarissa asiointia. Toimi narikassa rivakasti eli ota käteismuotoinen narikkamaksu sekä narikkaan ojennettavat tavarasi valmiiksi jo ennen narikan tiskille pääsyä - näin kaikki juhlijat pääsevät sisään nopeammin.

Ravintolamaailman jatkoilla lavalle nousee klo 00:15 huikeisiin soittomääriin ja keikkasuosioon lyhyessä ajassa kivunnut Evelina. Club Hehkun jatkoilla kyykkäkansaa puolestaan viihdyttää Suomi-grimen ykkösnyrkki Horse Attack Sqwad klo 00:30. Narikkajonojen välttämiseksi saavuthan ajoissa paikalle, jotta huikeat esiintyjät ei jää näkemättä!

Kilpailu!

Mikä voisi olla Energiakauppa.fi firmakyykkäjoukkueen nimi? Ehdota omaa nimeä tai äänestä valmiista vaihtoehdoista niin voit voittaa joukkuepaikan Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin 2018! Osallistuneiden kesken arvotaan kolme Akateemisen kyykän MM-kilpailuiden joukkuepaikkaa yleiseen sarjaan vuoden 2018 kyykkäkarkeloihin. Äänestä viimeistään 8.2. osoitteessa www.energiakauppa.fi/mmkyykka, niin olet mukana huikean palkinnon arvonnassa!

 

Tervetuloa loistaviin bailuihin!

Terveisin,
Akateemisen kyykän MM-kilpailut 2017
info@kyykka.fi
+358 45 114 7700 (Kisatoimisto pe 18-20 ja la 07:00 eteenpäin)