Talkoisiin

Lähde mukaan talkoisiin!

Talkoilu on mahtava tapa osallistua Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin. Näet tapahtuman aivan uudesta perspektiivistä ja saat mahtavia etuja.

Tuomariksi

"Tuomarointi on paras tapa osallistua Akateemisen kyykän MM-kilpailuihin"
-- Eräs wanha tieteenharrastaja

Sen lisäksi, että tuomarointi on älyttömän hauskaa, saa siitä myös mehevät edut!

  • Palkkiosauna keväällä ruoka- ja juomatarjoiluineen

  • Ilmainen ennakkolippu illan jatkobileisiin Ravintolamaailmaan

  • Ilmainen ruokailu päivällä

  • 3 kpl haalarimerkkejä (tapahtuman merkki, jatkolippumerkki sekä talkoohaalarimerkki)

  • Fukseille pisteitä

  • Pelaajilla on myös ollut tapana lahjoa tuomareita! ;-)

Etkö osaa sääntöjä? Ei hätää! Tarkista alhaalta koulutusten aikataulu.

Jos haluat vielä ilmoittautua mukaan talkoisiin, toimi näin:

1) Mene osoitteeseen http://tuho.kyykka.fi/
2) Jos sinulla ei ole viime vuodelta tunnusta, kirjaa tietosi “Ilmoittaudu mukaan” -linkin takaa löytyvään lomakkeeseen ja paina "Lähetä". Jos taas tunnus löytyy (ja muistat sen), valitse yläkulmasta "Kirjaudu sisään" ja kirjauduttuasi paina "Tuomaroin tänäkin vuonna" -nappia.
3) Osallistu valitsemaasi tuomarikoulutukseen
4) Hae tuomaritoimistosta itsellesi kenttä ja hoida kyykkäpäivä kunnialla
5) Nauti kyykästä <3 (äläkä mene rikki!)

Järjestyksenvalvojaksi

Järjestyksenvalvojana olet mukana takaamassa kisojen turvallisen läpiviennin. Kyykkäkansa on tunnetusti iloisella ja leppoisalla asenteella mukana kisoissa, joten järjestyksenvalvojana toimiminen on myös mukavaa ja helppoa. Järjestyksenvalvojat saavat kaikki samat edut kuin tuomaritkin ja sen lisäksi vielä oman palkkion!

Ilmoittaudu järjestyksenvalvojaksi 28.1. mennessä osoitteessa https://goo.gl/CgYvOA
Järjestyksenvalvojakortti vaaditaan.

Helpperi

Helpperit ovat talkoolaisia, jotka auttavat kyykän tekijäporukkaa sekalaisissa hommissa ja tuuraavaat tuomareita. Luonnollisesti helppereille on luvassa samat edut kuin tuomareille!

Helpperiksi valitaan sellaiset talkoolaiset, joille ei riittänyt omaa tuomaroitavaa kenttää. Jotta helpperit voivat tuurata kentillä, käyvät helpperiksi haluavat myös tuomarikoulutuksen. Mikäli siis haluat tähän rooliin, ilmoittaudu tuomari-ilmoittautumisen kautta!

Tuomarikoulutukset 2017

Kyykkätuomarikoulutukset järjestetään Kampusareenan auditoriossa (sisäänkäynti pääaulasta 1. ja 2. kerroksesta) allaolevina aikoina:

Ti 17.1. klo 16.15
Pe 20.1. klo 16.15

Ma 23.1. klo 18.15
Ti 24.1. klo 14.15
Ke 25.1. klo 16.15

Osallistu yhteen koulutukseen, ja olet valmis tuomariksi! Koulutukset eivät vaadi erillistä ilmoittautumista ja ne kestävät 60 minuuttia. Mikäli mikään ylläolevista koulutusajoista ei sovi sinulle, ota rohkeasti yhteyttä päätuomareihin (paatuomarit at kyykka.fi)..

Prosarja

Jos olet ollut ennenkin tuomarina ja haluat nukkua kyykkäpäivänä hieman pidempään, ratkaisusi on Prosarjan tuomarointi! Pro-tuomareille on luvassa extrapalkkio tavallisen tuomaripalkkion lisäksi. Prosarjassa tuomarointi vaatii sääntöjen vankkaa tuntemusta erikoistapauksia myöten, sopivaa asiallisuutta sekä kokemusta tuomaroinnista. Myöhemmän herätyksen ja extrapalkinnon lisäksi prosarjan tuomari saa tasokkaita pelejä tuomaroitavaksi ja todennäköisesti siis myös vähemmän laskettavaa.

Huom! Myös pro-tuomareiden on osallistuttava koulutukseen!


Ilmoita kiinnostuksesi päätuomareille osoitteeseen paatuomarit at kyykka.fi