Jatkobileet

Rankka kisailu vaatii vielä rankemmat bileet! Tervetuloa mukaan historian suurimmille kyykkäjatkoille, kun Hervannassa karttuja antaumuksella viskonut kyykkäkansa siirtyy lauantai-iltana 11.2.2017 kohti Tampereen keskustan kovimpia menomestoja. Tänä vuonna jatkot järjestetään ensimmäistä kertaa kahdessa eri kohteessa: Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa ja Club Hehkussa. Mukana menossa ovat jälleen myös Kyykkäketun katseen kestävät opiskelijahinnat. Jatkolippuna toimiva haalarimerkki kustantaa 10€ ja sen voit lunastaa itsellesi verkkokaupasta (http://teaclub.fi/kauppa). Huomaathan, että jatkolipulla pääset vain siihen merkittyyn jatkopaikkaan. Lippuja voi ostaa jonottamalla samaan hintaan myös ovelta, mutta tällöin et saa muistoksi haalarimerkkiä.
 

​Ravintolamaailma

Ravintolamaailman Hullussa Porossa juhlijoita viihdyttää suomalaisen musiikin nouseva tähti Evelina! Lisäksi kyykkääjiä jatkohurmokseen johdattavat baarien omat tiskijukat.

Ravintolamaailmassa auki ovat kaikki kolme baaria: Jackie Brown, Viihteellä sekä Hullu Poro, ja pääset kaikkiin samalla jatkolipulla! Ovet aukeavat klo 21:00.

Facebook
 

​Club Hehku

Hehkussa lavan ottavat haltuun suomi-grimen kovimmat hevosmiehet eli Horse Attack Sqwad! Lisäksi kyykkääjiä jatkohurmokseen johdattaa baarin oma tiskijukka. Ovet aukeavat klo 21:00.

Facebook